Övrigt

Vad tycker andra om sina upplevelser?

Utmärkt
Baserat på 3 recensioner
Jason Parker
Jason Parker
2023-05-11
Stayed at Gula Dala and had the greatest time. Beautiful location, clean and cozy. Sauna and hot tub on the back patio felt like complete luxury. We will definitely be back soon.
Lotta Hallin
Lotta Hallin
2023-05-11
Fantastiskt plats och fint boende /stort rymligt vackert hus Du bor nära natur och vatten
Albin Andersson
Albin Andersson
2023-05-11
En fantastisk upplevelse med bra service och mycket trevliga människor rekommenderar stark😊😊💪🏼

Våra övriga tjänster

Låna labradorer för en dag: För en extra dos av sällskap och glädje har du möjlighet att låna en eller flera labradorer för en dag. Dessa underbara hundar kan följa med dig på promenader eller bara vara ditt sällskap under din vistelse. Det är en perfekt möjlighet för barn att få prova på att ta hand om en hund för en dag och för alla gäster att njuta av sällskapet av en fyrbent vän.

Svampplockning: Under sensommaren och hösten är skogarna fyllda med svamp. För att hjälpa dig att hitta de bästa svampställena erbjuder vi svampkartor som du kan låna. På så sätt kan du utforska skogarna runt Natur & Framtid och njuta av den rika skörden av svamp.

Djursnäs Viltbod: Bara 1 kilometer från Gula Dala ligger Djursnäs Viltbod. Här kan du hitta klimatsmart viltkött från jakterna på Djursnäs säteri. Viltboden är öppen dygnet runt och erbjuder självplock av viltkött. Betalning kan ske med swish eller kontant. Du kan välja bland ett brett utbud av styckdetaljer och delikatesser som korvar och rökt kött, allt av högsta kvalitet och från lokala källor.

Missa inte upplevelsen!

Vid Natur & Framtid strävar vi efter att erbjuda en mångfald av aktiviteter och tjänster för att göra din vistelse så minnesvärd och givande som möjligt.

Dessa extra erbjudanden är en del av vårt engagemang för att göra din vistelse hos Natur & Framtid så komplett och givande som möjligt. Kom och utforska allt vi har att erbjuda och skapa minnen för livet i den vackra naturen runt oss.

Skicka meddelande