Jakt och förädling

Vad tycker andra om sina upplevelser?

Utmärkt
Baserat på 3 recensioner
Jason Parker
Jason Parker
2023-05-11
Stayed at Gula Dala and had the greatest time. Beautiful location, clean and cozy. Sauna and hot tub on the back patio felt like complete luxury. We will definitely be back soon.
Lotta Hallin
Lotta Hallin
2023-05-11
Fantastiskt plats och fint boende /stort rymligt vackert hus Du bor nära natur och vatten
Albin Andersson
Albin Andersson
2023-05-11
En fantastisk upplevelse med bra service och mycket trevliga människor rekommenderar stark😊😊💪🏼

Jakt och förädling i Osmö

Natur & Framtid är stolta över att erbjuda en heltäckande upplevelse när det gäller jakt och förädling av vilt. Genom våra samarbetspartners kan vi arrangera jaktupplevelser av alla dess slag, från småvilt till stora viltarter.

Efter en lyckad jakt tar vi hand om viltet på bästa möjliga sätt. Genom våra förädlingsprocesser säkerställer vi att viltet blir till högkvalitativa produkter som är redo att njutas av. Du kan hitta vårt förädlade vilt till försäljning i våra två olika viltbodar, belägna på Fållnäs och Djursnäs säteri. Här kan du välja bland ett brett sortiment av förädlade viltprodukter och vara säker på att få det allra bästa från jakten.

Missa inte upplevelsen!

Vi erbjuder också hjälp med förädling av viltet för dem som önskar göra detta på egen hand. Oavsett om det handlar om styckning, skinnberedning eller montering av troféer, så finns vår expertis tillgänglig för att hjälpa till med processen. Vi strävar efter att göra förädlingen så smidig och effektiv som möjligt så att du kan njuta av ditt vilt på bästa sätt.

Kontakta oss gärna för mer information om våra jaktmöjligheter, förädlingsprocesser och priser. Vi är här för att hjälpa dig att få ut det mesta av din jaktupplevelse och se till att varje del av processen är både givande och minnesvärd.

Skicka meddelande

Genom våra samarbetspartners kan vi erbjuda jakt av alla dess slag. 

Efter jakterna förädlas viltet och det finns att köpa i två olika viltbodar på Fållnäs och Djursnäs säteri.

Vi erbjuder även hjälp med förädling, styckning, skinnberedning och troféer.

Kontakta oss för priser m.m