Bush-TV

Vad tycker andra om sina upplevelser?

Utmärkt
Baserat på 3 recensioner
Jason Parker
Jason Parker
2023-05-11
Stayed at Gula Dala and had the greatest time. Beautiful location, clean and cozy. Sauna and hot tub on the back patio felt like complete luxury. We will definitely be back soon.
Lotta Hallin
Lotta Hallin
2023-05-11
Fantastiskt plats och fint boende /stort rymligt vackert hus Du bor nära natur och vatten
Albin Andersson
Albin Andersson
2023-05-11
En fantastisk upplevelse med bra service och mycket trevliga människor rekommenderar stark😊😊💪🏼

Bush-TV i Osmö

Hos Natur & Framtid uppmuntrar vi till att koppla av och njuta av naturens under genom vår unika Bush-TV. Ge dig själv en paus från telefonen och upplev det verkliga underhållningen som naturen har att erbjuda.

Vi erbjuder olika varianter av Bush-TV för att passa alla smaker och intressen:
Öppen eld
Spana på vildsvin vid en utfodringsplats
Spana efter vilt på en viltåker
Fågelskådning vid en våtmark
Solnedgång

Missa inte upplevelsen!

Öppen eld: Sitt bekvämt runt en sprakande eld och låt dig svepas iväg av dess hypnotiska dans. Det är en tidlös och rogivande upplevelse som ger dig möjlighet att koppla av och njuta av värmen och ljuset från elden.

Spana på vildsvin vid en utfodringsplats: Sitt tyst och stilla medan du observerar vildsvin som samlas vid en utfodringsplats. Det är en spännande och fascinerande upplevelse att se dessa vilda djur i deras naturliga miljö.

Spana efter vilt på en viltåker: Glid bortom vardagens stress och spana efter vilt som rör sig över en vidsträckt viltåker. Det är en upplevelse fylld av spänning och förundran när du får chansen att se vilda djur i deras naturliga habitat.

Fågelskådning vid en våtmark: Låt dig förtrollas av den rika fågellivet vid en våtmark medan du spanar efter olika fågelarter. Det är en fridfull och avkopplande upplevelse som ger dig möjlighet att uppskatta skönheten i naturens fågelsång.

Solnedgång: Avsluta dagen med att beundra den spektakulära skönheten hos en solnedgång. Det är en magisk tidpunkt då himlen färgas i varma nyanser och naturen bjuder på en sista show för dagen.

Oavsett vilken variant av Bush-TV du väljer att utforska hos Natur & Framtid, är det en chans att koppla av, återansluta med naturen och låta dig inspireras av dess skönhet och lugn. Kom och släpp taget om telefonen för en stund och dyk in i den underbara världen av Bush-TV.

Skicka meddelande